Senin, 22 Oktober 2012

Lange Krullende Kapsels | Lange Natuurlijk Krullend Kapsels | Lange Krullende kapsels met pony | Medium Curly Kapsels | Lange Krullende Kapsels voor Prom





Romantisch, vrouwelijk, elegant en sexy - dit zijn slechts enkele van de woorden die gebruikt kunnen worden om lang krullend haar stijlen te beschrijven. Of u nu een weelderige, natuurlijke krullen of een licht golvend textuur, het goede nieuws is dat u ze kunt dragen in een verscheidenheid van stijlen die bijna elke gelegenheid past.

Voordat het opsommen van de vele stijlen die je kunt dragen, laten we eerst er wat onderhoud tips als u liever draag je haar lang, krullend of golvend. Allereerst, zorg ervoor dat u de juiste snit hebben voor je haar. Neem contact op met uw kapper. Heeft u behoefte aan laat je haar groeien, zodat het volume kan worden gehandhaafd? Zal snijden in een gelaagde stijl werk om de krul die je hebt te markeren? Of is het nodig een gelijkmatige afwerking aan de onderkant, zodat de weelderigheid van de krullen kan worden gehandhaafd.

Na just-de-juiste kapsel, is het volgende ding dat je nodig hebt om te werken aan behoud van de gezondheid. Vergeet niet dat dik, krullend en lang haar is gevoelig voor droogte, dus zorg ervoor dat haarverzorgingsproducten die geschikt zijn voor de textuur en de natuurlijke staat van je haar te gebruiken. Gebruik ook een grove kam als zijn absoluut noodzakelijk voor u om kam - anders, het runnen van uw vingers door hen is de beste styling optie.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar