Minggu, 14 Oktober 2012

Modern Kapsel

Goede moderne kapsels in overvloed, en het kiezen van een mooie stijl is de manier om jezelf te definiëren. Een mooi kapsel complimenten kleding, sieraden en accessoires om te laten zien hoe modieus je bent. Een fatsoenlijke kapper kan je een modern kapsel dat de vorm van je gezicht, huidskleur en vorm van het lichaam past. Ze kunnen zelfs overeenkomen met het kapsel uiterlijk van beroemdheden, of geeft u een cutting edge emo of punk stijl die zal zeker de aandacht trekken. Of u nu krullend, recht, of lang haar hebt, kunt u een modern kapsel dat voor u werkt.


Een van de meest interessante hedendaagse kapsels voor kort populair geworden is het gelaagde kapsel. Met deze stijl het haar is geknipt op een wijze die verschillende lagen veroorzaakt te ontstaan ​​en neem het op een grillige look, of met slechts een paar lagen, kunt u een zachtere uitstraling. Na Dreadlocks is een andere hedendaagse stijl optie die opvalt en maakt een statement, maar het is niet de eenvoudigste stijl te creëren of te behouden. Vraag uw kapper over alle onderhouds kwesties die met het hebben van dreadlocks voordat u de sprong te wagen.

Als je lang haar hebt, er zijn vele opties voor u beschikbaar. Je kunt binden het op, snijdt ze af, of micro vlechten. Micro vlechten resulteert in een moderne aantrekkelijke look, en het bestaat uit zeer dunne overlappende vlechten die veel kleiner zijn dan normaal vlechten. Een andere moderne kapsel voor vrouwen met lang haar is de Franse roll kapsel. Dit is een eenvoudige, maar verfijnde stijl die bestaat uit het haar wordt draaide, terug getrokken, en speldde rond de achterkant van het hoofd in een rol. Gebruik deze stijl voor een sollicitatiegesprek of gewoon om haar te voorkomen van het krijgen in je gezicht.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar