Rabu, 19 Desember 2012

Blonde Emo Hairstyles | Blond Punk Kapsels | Blond Scene Kapsels | Blond Medium Kapsels





Stylen van je haar de Emo weg vraagt ​​om dit te doen tot modieuze nieuwe kapsels, te kleuren, het toevoegen van persoonlijkheid aan uw kleding en misschien zelfs te kieskeurig over de muziek die u afstemt op! Al deze aspecten samen te werken aan een radicale manier van presenteren een nieuwe look te definiëren

Emo kapsels zijn een vitaal onderdeel van het definiëren van de Emo look, die is al de woede op dit moment. Sommige mensen verwarren het voor de Goth kijken, dat is alles donker, intens met veel zwart, skinny dressing en een houding aan te passen.

Echter, de emo look is een directe reactie op een bepaalde manier van kleden met een persoonlijkheid om de liefde van emotionele punk muziek die past bij de Emo grondgebied te passen. Zo, de vaststelling van de unieke emo kapsels die zijn glad, casual en meestal gemakkelijk te onderhouden zijn wat onderscheidt mensen die willen de Emo houding portretteren!

Een volledig unieke set van idealen en waarden met betrekking tot garderobe, make-up, muziek en hoe zij hun haar is wat dwingt Emo individuen te creëren hun eigen stijl als een vorm van kunst. Nu, met celebs als American Idol Ramiele Malubay en Amerikaanse bands als My Chemical Romance sportieve hot, Emo kapsels, de ontspannen chique ze verbeelden is zeker hier te blijven, volgens de salon specialisten die worden steeds meer aanvragen voor styling tiener en jonge volwassenen Coiffures langs Emo lijnen.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar