Selasa, 20 November 2012

Chin Lengte Kapsels | Chin Lengte Bob Kapsels | Chin Lengte Gelaagde Kapsels | Celebrity Chin Lengte Kapsels




Een van de dingen die echt het verschil kan maken. Twin kin ziet er verschrikkelijk uit met de verkeerde kapsel De verkeerde kapsel kan de aandacht vestigen op uw dubbele kin, zodat de mensen merken dat meer dan voorheen. Als je een dubbele kin, de beste ding om te doen is om de juiste kapsel, een die de aandacht trekt uit de buurt van uw kin.

Enerzijds concentreren op lengte. De lengte is zeer belangrijk wanneer u probeert om de aandacht weg te nemen van de kin zijn. Mid lengte kapsels zijn niet bezig met de aandacht weg van de kin. Aangezien haar stopt dichter bij de kin, zal de kin, de aandacht erop omkaderen. U kunt proberen een kortere pixie bezuinigingen, als een oogst, of een jongen gesneden. Dit zijn uw top frame, en niet je kin.

Langere kan ook goed werken als dekmantel voor wanneer ze proberen een dubbele kin. Zorg ervoor dat de haarpunten langs je schouders, en het gesneden in lagen. Lagen helpen geven je gezicht een slanker uiterlijk, het verminderen van de dubbele bladerdeeg je kin. De beste manier om lagen te dragen wanneer u probeert om uw kin te verbergen is schokkerig, met velen van hen framing je gezicht. U kunt ook proberen de gemarkeerde gebieden van je haar om de aandacht weg te komen van je kin.

Ten tweede, lang gezicht. U kunt proberen om het uiterlijk van het gezicht uit te breiden, zoals de meeste dubbele kin u een rond uitziende gezicht. Licht Vernieuw uw gezicht met kapsels die zijn gedaan meer volume bij de kruin. Vermijd kapsels die plat op de top of gedeeltelijk, direct in het midden. Beide eigenschappen recht om de aandacht te vestigen op het midden van het gezicht en het gebied eronder. Als u in uw haar zal moeten beslissen over een zijpaneel, zodat het de aandacht weg trekt van het centrum. Zijdelen ook de neiging om meer volume dan de vergeleken middelste delen hebben.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar