Minggu, 18 November 2012

Krullende Kapsels | Van Nature Krullende Kapsels | Kort Krullend Kapsels | Krullende Kapsels 2012

Haar met krullen kijken sensueel. Mensen die zachte krullen kan worden gedaan, maar mensen die natuurlijke krullen en geef ze verschillende krul look is iets bijzonders focus. Goed uitziende krullend haar heeft een selectie van design, het haar past het beste. Er zijn verschillende soorten van krullend haar voor de verschillende texturen van haar. Haar dat is lang en gelaagd te rollen veel gemakkelijker.

Mensen die kort haar zou moeten gaan een centimeter vat over het hoofd, terwijl. Met een krultang Je moet zien dat een deel van het haar is zo verborgen dat het niet werkt, dat is eigenlijk klappen. Zodra de curling dan wax of pommade gelijkmatig met beide handen aan zachte en losse krullen te creƫren. Als je zou willen voor een strakkere krullen, gebruik haarlak geeft het gewenste resultaat. Middellange en lange haar vereist een paar stappen. Een dergelijk type van haar is een beetje lastig als de bovenkant van het hoofd is vlak en middelste uiteinden zijn zwaar gekruld. Hot Roller is de beste manier om dit type van haar te krijgen, waarvan 10 minuten kan duren voordat de normale krullen en meer krullen om het te gebruiken voor 20 minuten of neem plus.

Een goede gedefinieerd en strak krullen verkregen moet worden gebruikt in haarlak neerwaartse richting tot ontbinding in de rol. Het haar moet worden gesneden met een centimeter van voor naar achter en rolde. De volgende stap is om de zijkanten van rollen van boven naar beneden. Afwerken soft gel of haarlak wordt gebruikt wanneer het haar dik. Gebruik harde haarlak met zachte gel die de krul verzacht, om kneden het haar is een andere methode om krullend kapsel te krijgen. Dit type kapsel is het beste voor kantoor-en casual en verfijnde look geschikt voor school, pin de krullen te geven een elegante en sensuele look 's nachts.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar