Minggu, 18 November 2012

Meisjes Optocht Kapsels | Optocht Kapsels Kleine Meisjes | Verkiezing Kapsels Voor Kleine Meisjes | Meisjes Optocht Kapsels Foto's

De beste vuistregel voor de juiste kapsel voor een jong meisje in een schoonheidswedstrijd, is het gemakkelijk vast te houden. Het winnen van stijlen die niet vereisen veel onderhoud of opwinding tijdens garderobe veranderingen zijn paardenstaarten, vlechten of gewoon ongedwongen upsweeps. Kapsels voor de jonge koningin moet niet "groeien" om haar blik te maken alsof ze volwassen, maar moet bereid zijn om ze te presenteren als een klein meisje. Vermijd felle haarkleuren die duidelijk niet voor de hand. Het maakt een klein meisje staande als een zere duim. Het komt uit, hoe het is om te spelen "kleden" in plaats van te strijden voor een titel. Laat ze hun natuurlijke haarkleur voor de wedstrijd.

Een opgestoken kapsel met haar gekruld of gevouwen is, en voeg direct naar de kruin van het hoofd is een slimme keuze voor diegenen die geen behoefte hebben aan kapsels veranderen tijdens de verkiezing. Indien het haar blijft de bovenkant van het hoofd en niet teruggetrokken net boven de hals met een knooppunt, laat voldoende ruimte voor een tiara. De knooppunten in de hals neiging om een ​​tiara voorwaartse hellingshoek. Selecteer deze stijl alleen als u wilt dezelfde stijl te houden voor elk evenement van de show. Wees voorbereid met een borstel te krullen, die kan kleedkamers van de ontwikkeling aan te pakken.


Als u niet wilt dat al je haar of het geheel van het af, probeer het met een haar stropdas en trek het bovenste deel. U kunt dan rollen de haren hangen los in de rug en hangt aan de paardenstaart houder. U kunt ook licht golvend haar je nog niet getrokken uit de kant slierten of een knal. Deze stijl vereist een beetje meer zorg dan de anderen met frizz controle. Een verandering van de garderobe is ook klein touch-ups voor haar te houden op zoek fris. De tanden van een tiara past gemakkelijk in de losse haren in dit kapsel.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar