Rabu, 14 November 2012

Zwarte Kapsels | Afrikaanse Amerikaanse Kapsels | Natuurlijke Zwarte Kapsels | Zwart Haar Tijdschrift

 Ongeacht het al dan niet of uw favoriete zwarte haar stijl is gevlochten, krullend, sluizen, strak en recht, kort en funky of verdraaid en ingewikkeld, er zijn een paar dingen die je kunt voordat u beslist wat te doen voor uw volgende moeten overwegen kiezen overweging. Vanwege de veelzijdigheid van zwarte kapsels en zwarte haren in het algemeen, etnische kapsels zijn een aantal van de meest ingewikkelde en mooi haar creaties van mode bewuste mensen zijn vandaag gevonden. Hoewel veel concurreren. Hun kapsel uitgebreider en mooier dan de andere, vele mislukken basis styling principes die moet worden vastgesteld dat een zwarte haar stijl van de drager in plaats van afbreuk doet aan zijn of haar persoonlijke schoonheid complimenten in acht worden genomen

 Bij het kiezen van de juiste zwarte haar stijl voor u, is het belangrijk om speciale aandacht te besteden aan uw gelaatstrekken en botstructuur. De juiste stijl kan de mooiste gelaatstrekken en maken ze absoluut schitterend. De verkeerde type, aan de andere kant, kan volledig maskeren om deze functies en kan zelfs benadrukken functies die u niet wilt verbergen. Bij het kiezen van de perfecte stijl voor uw unieke look, moet stylisten rekening houden met uw build. Bijvoorbeeld, kortgeknipt kapsels niet voor een persoon met een groot frame, noch zou een full-bodied kapsel complimenten een persoon met een klein frame. Ervoor zorgen dat uw stijl en frame balans is hier de sleutel.

Stylisten moet ook kijken naar uw gezichtsvorm bij het kiezen van de beste zwarte haar stijl voor je. Er zijn vijf fundamentele gezichtsvormen: ovaal, hart, rond, vierkant en driehoekig. Al deze vormen kunnen mooi zijn, maar een ideaal: ovaal. Maakt niet uit wat vormige gezicht de perfecte look te bereiken, het selecteren van het juiste kapsel die ervoor zorgt dat uw gezicht lijken ovaal bevat. Ovaal gezicht vormen zijn de perfecte symmetrie van bepaalde gelaatstrekken, zoals de afstand van de haarlijn tot de brug van de neus geïdentificeerd (tussen de ogen), vanaf de brug van de neus naar de lippen en van de lippen aan de onderkant van de kin. Als uw gezicht is ovaal, heb je een verscheidenheid aan opties als het gaat om het kiezen van uw stijl. Dit formulier is de enige die wordt aangevuld door bijna elke zwart haar denkbare stijl. De ovale vorm is perfect voor maïs rijen, vlechten en alle andere populaire zwarte kapsels.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar