Rabu, 14 November 2012

Prom Kapsels | Prom Kapsels Voor Lang Haar | Bruiloft Prom Kapsels | Prom Kapsels 2012





De tijd om te beginnen is er voor meisjes in heel Amerika, voor de trendy prom kapsels voor 2012. Het duurt soms maanden om de perfecte look te plannen voor uw grote avond, zeker van zijn dat uw sloten de grote foto laten gaan maken. Hier zijn enkele van de meest populaire kapsels voor prom van dit jaar, die je ziet zijn zijn geweldig!

Vintage: De vintage looks zijn altijd een veilige gok dat je glamoureuze en stijlvolle look op hetzelfde moment. Denk 1920e de vaan meisje met haar korte bob en prachtige golven merken U kunt ook zoeken naar oude Hollywood look te draaien met grote, glanzende krullen. Deze looks zijn moeilijk te bereiken in het algemeen, dus je zou een stylist of een vriend om hulp te vragen willen.

Vlechten: Vlechten zijn niet voor kleine meisjes en meer zijn een aantal trends die je zult zien in 2012. Vlechten kunt een vleugje plezier aan uw look, terwijl het houden van het chique. Er zijn veel verschillende vlechten die je kunt gaan met. U kunt een rommelige, opzij vallende paardenstaart, verweven met een aantal veren of kralen. U kunt ook gebruik maken van kleine, delicate vlechten rond uw gezicht, terwijl de rest van het haar. Fuller en natuurlijker Een vlecht die je probeert om echt de pomp van de wow-factor is een mesh die je hele hoofd wraps, en je zou zien in ieder geval een stylist voor deze.

Node: knooppunt kan eruit zien als precies het tegenovergestelde, dat je geluid, maar knopen zijn een van de prom kapsels je zult een heleboel van dit jaar te zien. Knooppunten kunnen een ballerina knot die gebonden is aan de achterkant van het hoofd of een hoge om het meer van een up-do look. U kunt deze node gepolijst met elke haar op zijn plaats of ga voor een rommelige look. Een variatie van deze opvatting kan socialiseren. Jouw krullen naar beneden aan de basis van de nek en aan de zijkant, of u kunt zelfs knooppunten dupliceren aan beide zijden van het hoofd U kunt kijken glam met het gebruik van accessoires en flitsende clips en bogen op een interessante draai toe te voegen.
Experimenteer met een aantal of alle van deze trendy prom kapsels voor 2012 een paar weken voor de dans. Wacht niet tot de dag van, of zorg ervoor dat je stress jezelf uit de beslissing over wat je wilt. Zorg ervoor dat het uiterlijk van je haar je make-up en kleren om u een compleet glamoureuze look past.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar