Selasa, 20 November 2012

Lange Gelaagde Kapsels | Lange Gelaagde Kapsels Rechte | Lange Gelaagde Kapsels 2012 | Lange Gelaagde Krullende Kapsels




Lange gelaagde kapsels kunnen gedragen worden het hele jaar door, en kan er goed uitzien, ongeacht de gelegenheid. Ze zien er geweldig uit op degenen die rond of peervormig gezicht, werkt sinds de lagen kan de vorm van je gezicht veranderen en maken het er langer dan het in werkelijkheid is. Gelaagde haar kan ook een grote hoeveelheid volume elk haartype, dus die met dunne en vlakke haar kan hun uiterlijk met lagen te verbeteren.

Kroes of gekleurd haar kunnen profiteren van een gelaagde look, als dood uiteinden kunnen worden afgesneden en zo schijnen door de gezond haar. Gelaagd haar is ideaal voor degenen die willen meer aandacht te vragen voor de schoonheid van haar gezicht, omdat de lagen zal meer aandacht te vragen voor de binnen-als de buitenkant.

Veel beroemdheden houden van het dragen hun haar in dikke, mooie lagen, vooral omdat het heeft een grote hoeveelheid van veelzijdigheid. Jennifer Aniston staat bekend om haar stok rechte lagen op de sitcom "Friends", die gemakkelijk kan worden gedaan met een plat ijzer en haarwax op de tips. Jessica Simpson is ook experimenteren met de gelaagde look, maar het is veel saaier en recht. Een pony kan ook gebruik maken van een gelaagde look en lange shots die op het zijaanzicht genomen verbazingwekkend vegen.

Sommige schendingen die worden geleverd met lange gelaagde kapsels kunt uw haar, vooral als sommige van de lagen worden ingekort. Gelaagde kapsels het beste werken voor mensen met een rechte of licht golvend haar, maar kan moeilijk zijn voor mensen met krullend haar. Lagen kunnen ook moeilijk om te groeien als ze zijn gesneden, dus zorg ervoor dat je op de lange termijn voordat u besluit om te gaan met de stijl.

Voor wat extra stijl voor gelaagde looks, kunt u ups en downs aan je haar. Dit brengt de verschillende onderdelen van de lagen, zodat ze meer te doen en werken. Gelaagde kapsels kunnen eenvoudig worden onderhouden, in het bijzonder voor mensen met van nature steil haar. U kunt drogen rechte en voeg definitie aan de uiteinden met spray gel of muis, of ervoor kiezen om door was onhandig gaan voor een wet look. Het kan worden gedragen natuurlijk en veel volume, of u kunt föhnen hem ondersteboven nog meer. Lange gelaagde kapsels zijn gemakkelijk te bereiken, maar een paar minuten duren om stijl en kan gedragen worden in de meest casual of chique gelegenheden.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar